Megvan benned a V-faktor?

V. KapcsolatÉpítő Nap és Ötletbörze

 

2011. november 16.

Budapest, Lurdy Rendezvény- és Konferenciaközpont

 

Ha körbenézel a világban, mindenfelé olyan mértékű árudömpinggel találkozhatsz, ami néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt. Ma szinte nincs olyan termék, amit a vevő ne kaphatna meg azonnal, ne kaphatna meg 10 különböző helyről. Ilyen helyzetben már rég nem elég, ha a terméked csak "jó", régen nem elég, ha az ügyfeled úgy érzi, hogy korrektül ki lett szolgálva, már nem elég, ha nálad tényleg a vevő érdeke és megelégedettsége az első.

 

Kell még valami. Az igazán eredményes cégben ott van még a "V-faktor". Az V. Kapcsolatépítő Nap és Ötletbörze célja, hogy felrázza a cégvezetők gondolkodásmódját, új inspirációt adjon, átitassa a céget, a termékeiket és magát a cégvezetőt is a "V-faktorral", aminek révén még a legunalmasabb vállalkozás is képes lesz vágyat ébreszteni vásárlóiban, képes lesz elérni, hogy az ügyfelei IMÁDJÁK, amit csinál.

 

Ha ma az ügyfeleid nem IMÁDJÁK, amit csinálsz, a munkatársaidból hiányzik a büszkeség, hogy a Te cégedben, a Te ügyfeleidért dolgozhatnak, akkor sosem lesz meg az a tűz, ami ahhoz szükséges, hogy valami maradandót alkoss, amire még unokáid is büszkék lehetnek.

 

Vagy talán nem azért lettél vállalkozó, hogy
olyan eredményeket tegyél le az asztalra,
melyre mások csodálattal néznek?

 

Erről szól az V. Kapcsolatépítő Nap és Ötletbörze
és ezért kell, hogy Te is velünk tarts!

 

Milyen volt a korábbi KÉN?


I. VHK Kapcsolatépítő Nap

 

 


II. VHK Kapcsolatépítő Nap


 

 

 

 


III. VHK Kapcsolatépítő Nap

 

 IV. VHK Kapcsolatépítő Nap

 

 


  

 

Akik ott voltak korábban:

 

Antal Ferenc:

"Akik ma nincsenek itt, a megismerés lehetőségét veszítik!"

  Wolf Gábor:

"A cél, hogy a kisvállalkozó jobban éljen! Attól fog jobban élni, hogy eljön ilyen rendezvényekre, tanul, "kavar", aztán haza megy és gatyába rázza a cégét!"


 

 

dr. Takács Ildikó:

"Fantasztikus ötlet volt...!"

 

 


Szucsik Attila:

"Nagyon izgalmas a kiállítás és nagyon jó az egész hangulata! Mindenki nyitott, mindenki érdeklődő és mennek a kapcsolatépítések..."