2010 év kulcskérdése:
Hol vannak óriási lehetőségek?

 

Hol van olyan lehetőség, melyet megragadva vállalkozásom fejlődésnek indul? Hol találok olyan partnereket, akikkel együttműködve nagy dolgokra lehetünk képesek?

 

2009 és 2010 első fele a vállalkozások számára a túlélésről szólt. A válság szinte minden iparágra rányomta a bélyegét és néhány kivételtől eltekintve mindenki azon küzdött, hogy talpon tudjon maradni. Talán Te is...

 

Sokan elbuktak, sok vállalkozás tönkre ment, de ma már más a helyzet. Ma ha azért küzdesz, hogy túlélj és talpon maradj, akkor ezen sürgősen változtatnod kell! Ma a verseny az új lehetőségekért megy!

 

A dolgok megváltoztak!

 

Ami tegnap működött és érzed, hogy ma már nem működik, az holnap garantáltan bukásra lesz ítélve! Neked, mint vállalkozónak keresned kell az új lehetőségeket és ezeket megragadva kell továbblépned. Ha nem ezt teszed, Te magad pecsételed meg sorsodat. 

 

  Adj lehetőséget, hogy a vállalkozásod előtt
új kapuk nyíljanak meg!
 

A III. VHK Kapcsolatépítő Nap célja, hogy tettre kész, a lehetőségeket kereső vállalkozókat hozzon össze és lehetőséget biztosítson számukra, hogy közösen dolgozzanak ki olyan együttműködéseket, mely kihasználja a most kitáruló piaci lehetőségeket. Hol bukkanhatsz ezekre? Itt biztosan:
III. VHK Kapcsolatépítő Nap
2010. október 06.

Europa Congress Center, BudapestKapcsolat 1.500 vállalkozóval!
Itt a lehetőség, hogy 1.500 tettre kész, a lehetőségeket kutató vállalkozóval találkozz, akikkel olyan kapcsolatrendszert alakíthatsz ki, melyre a jövőben nagy szükséged lesz!


Kikkel foghatnék össze?
Összehozunk azokkal a cégvezetőkkel, akikkel várhatóan szuper együttműködéseket tudnál kialakítani. Ne bolyongj 1.500 ember között és keresd azt az 5-10 partnert, akivel érdemes beszélned! Mi összehozunk vele!


Lesd el, hogyan szereznek vevőt a legprofibbak!
A Kapcsolatépítő Napon 70-80 kiállító lesz, akik a kisvállalkozói élvonalba tartoznak. Profi értékesítési rendszer, profi együttműködési ajánlatokkal. Keresd meg őket, beszélgess velük és ha nem ők az ideális partnerjelöltek, lesd el a megoldásaikat!


De mit csináljak én?
Nem tudod, milyen együttműködésbe lenne érdemes belekezdeni? Semmi gond! A leendő partnereiddel együtt, közösen a Kapcsolatépítő Napon kidolgozzuk! Neked és leendő partnereidnek már csak meg kell valósítani.


Tanulj a legjobbaktól!
Hallgasd meg olyan vállalkozók beszámolóit, akik már megcsinálták! A VHK tagok között meghirdettük 2010. Év Hatékony Vállalkozója Versenyt, aminek keretében a döntősök a III. Kapcsolatépítő Napon fognak megküzdeni a végső győzelemért. Ennek keretében beszámolót tartanak az elért eredményeikről és elmondják, hogyan csinálták. Figyelj! Tanulj! Okulj! Csináld Te is!


Juss hozzá olyan lehetőségekhez, mely
től várhatóan le fog esni az állad. Olvass tovább!

 Sándor László
Ador-Mozaik Kft.

"Szívből gratulálok, kedves Alapítók!

Szerintem -de a vélemények szinte mindegyikünknél megegyeznek(!)- az I. VHKlub kiállítás durva jól sikerült!   Borítékolható, hogy a második -tavasszal, dupla ekkora területen- még jobb lesz... A harmadikat pedig már csak az Ázsia Center hasonló színvonalú harmadik emeletén tudjuk megrendezni, "Első Nemzetközi Kapcsolatépítő Nap és VHKiállítás" néven!

Addig is még egyszer köszönöm / köszönjük a lehetőséget:
SL

U.i.: Szerencsémre többnyire a látogatókkal és a többi Klubtárssal való üzleti lehetőségek megbeszélésével voltam elfoglalva."


 
"Hm.. Jól hangzik!
Mire számítsak ezen a napon?"

 
  • Liftmarketing játék 2.0: Képzeld el, hogy beállunk egy liftbe, mint két idegen ember. Amikor csukódik be az ajtó, a következő beszélgetés zajlik le: "Üdvözlöm! Hanyadikra?", "A harmadikra!", "Harmadikra? Hm... Ön mivel foglalkozik?", és mire felérünk a földszintről a harmadikra, abban a 20 másodpercben úgy tudsz bemutatkozni, hogy mire kinyílik az ajtó, elkérek egy névjegykártyát és azt mondom, "Huh, micsoda szerencse, hogy találkoztunk! Holnap felhívhatom?". Dolgozzuk ki közösen a saját "liftmarketing" bemutatkozásodat és szerezz fél óra alatt legalább 30 új cégvezető ismerőst ott a helyszínen! A nap folyamán 3 alkalommal lesz liftmarketing játék.
  • "Névjegykártya adok-kapok": Dobd be a bejáratnál levő urnába a névjegykártyádat és mindenkinek, aki bedobta, elküldjük az adatait és így ezres nagyságrendű (!!!) cégvezető elérhetőségéhez juthatsz hozzá. Az adatokat egy pdf dokumentumba rögzítjük, melyet akik bedobták a névjegykártyájukat elküldünk 2 héten belül (14 napon belül!). Neked mennyit érne meg mondjuk 1.000 MINŐSÍTETT (aki ott lesz ezen a napon, az már egy komoly szűrő) cégvezető elérhetősége?
  • Vegyél részt a kapcsolatépítő programokon! A kapcsolatépítő Nap folyamán számos, szűk körű kapcsolatépítő programot szervezünk azonos célpiaccal rendelkező cégek számára. Itt a lehetőség, hogy találkozz azokkal a cégvezetőkkel, akik ugyanarra a célpiacra lőnek, mint Te, de nem vagytok konkurensek. Ez az a lehetőség, melyet ha ügyesen használsz ki, annyi új ügyfélre tehetsz szert, amennyit csak ki bírsz szolgálni.

  • Engedd, hogy a kiállítók a Te kegyeidért versengjenek! Minden kiállítónak lehetősége van a kiállítói kézikönyvben egy kupont elhelyezni. Ne hidd, hogy ezek a kuponok unalmas "X% kedvezmény vásárlás esetén" típusúak lesznek! A kiállítók egy kiállítói tréningen vesznek részt, ahol meggyőzzük őket, hogy a maximálisan adható legjobb ajánlatokkal készüljenek. Páratlan lehetőség, hogy több, mint 80 cég legzseniálisabb ajánlatai közül válogathass. Ugye nem maradsz le?

  • Motiváló környezet! Talán a Kapcsolatépítő Nap egyik legnagyobb gyakorlati haszna a légkörből fakad. 1.500 motivált, tettre kész, fejlődni vágyó cégvezető... Ez a légkör úgy feltölt, hogy a következő időszakra motivációból nem lesz hiányod! Rád is számítunk!
  • Látogatói reklámfal! Hozd magaddal céged szóróanyagát és egy óriási reklámhelyet biztosítunk a bejáratnál, ahol elhelyezheted. Legyen a Te reklámod a leghatékonyabb és érd el, hogy az összes látogató két kézzel kapjon a Te ajánlatod után! A szóróanyagod A4 méretnél ne legyen nagyobb és falragaszt, plakátot, állványt ne használj!
    Megjegyzés: Az előző alkalommal sokkal nagyobb igény volt erre, mint azt gondoltuk. Az igényeket felmérve, szervezett, áttekinthető módon helyezheted el reklámodat.

  • UFO klub egész nap! Találkoztál már azzal, amikor úgy érzed, hogy a környezeted egyáltalán nem ért meg Téged? Érezted már magad úgy, mint egy elveszett UFO az emberek között? A vállalkozók teljesen más dimenzióban gondolkoznak, mint a halandó emberek és éppen ezért annyira nehéz megérteni a "mifajtánk" gondolkodásmódját. 2010. október. 06-án az UFO-k a III. VHK Kapcsolatépítő Napon gyülekeznek! Gyere Te is!
 


 

Csobota-Kis Árpád
Szállodamarketing Service Kft
www.kisutazas.hu

"Én ennyire NYITOTT céges kapcsolatépítő napon még nem voltam. A nyitottságot a cégvezetők egymással szembeni hozzáállására, a másik terméke-szolgáltatása iránti befogadó kézségre értem.


Gratula az ötlethez!"


Üdvözlettel:
Csobota-Kis Árpád

 

Ez még nem elég? Akkor figyelj!


Szeretnénk, ha a vállalkozásod fejlődne és ebben szeretnénk segíteni. Ezért nemcsak egyszerűen várunk a III. VHK Kapcsolatépítő Napra, hanem szeretnénk minél teljesebb módon hozzájárulni céged sikeréhez. Ennek fényében állítottunk össze egy csomagajánlatot, mely a III. VHK Kapcsolatépítő Napra való belépőn túl a következőket is tartalmazza:Csomag tartalma 1:
Havonta műhelygyakorlattal egybekötött egész napos tréning


2010. októbertől minden hónapban szervezünk egy oktatással egybekötött műhelygyakorlatot fél éven keresztül, melyre Téged is várunk!


Voltál már kis értékű tréningen? Akkor tapasztaltad, hogy pont annyi információt kapsz ezeken az előadásokon, mint amennyibe kerültek. Ezek a napok viszont teljesen mások lesznek! Minden alkalommal prémium kategóriás információra és olyan műhelygyakorlatra számíts, mely után Neked már csak haza kell menned és a műhelygyakorlat keretében kidolgozott teendőket megvalósítani.

Megjegyzés: a belépő árán túl minden jelentkezőnek egy 1.000 Ft-s adminisztrációs díjat kell megfizetnie. Ez nem képezi a csomag részét!


Csomag tartalma 2:
Fél éves hozzáférés a VHK Kapcsolatépítő Fórumhoz


Regisztráció után fél évre jogosult vagy belépni a VHK fórumának Kapcsolatépítő részlegébe. Itt fognak gyülekezni a Kapcsolatépítő Nap résztvevői. Mutatkozz be, mondd el, hogy mivel foglalkozol! Beszélgess másokkal, keresd meg a lehetséges partnereidet és vedd fel velük a kapcsolatot!


Vajon a Te vállalkozásodnak mekkora lehetőséget biztosítana, ha hozzáférést kapnál egy olyan fórumhoz, ahol 1.500 tettre kész cégvezetővel ismerkedhetsz meg és veheted fel velük a kapcsolatot?


Minél hamarabb regisztrálsz a III. Kapcsolatépítő Napra, annál hamarabb kapsz hozzáférést a fórumhoz és annál hamarabb ismerkedhetsz meg a többiekkel!

  


 


Mi van a csomagban?

Belépő a III. VHK Kapcsolatépítő Napra + 3 prémium előadás + nagy zsák ajándék


Belépő novemberi VHK egész napos prémium kategóriás tréningreBelépő decemberi VHK egész napos prémium kategóriás tréningre


Belépő januári VHK egész napos prémium kategóriás tréningre


Belépő februári VHK egész napos prémium kategóriás tréningre


Belépő márciusi VHK egész napos prémium kategóriás tréningre


Belépő áprilisi VHK egész napos prémium kategóriás tréningre


Fél éves hozzáférés a Vállalkozz Hatékonyan Klub Kapcsolatépítő Fórumához
(VHK ezüst tagság)

Pálinkás Róbert – A listaépítés alapképlete előadás felvétel
dr. Tóth András pénzügyi csapata - Legalább 2 órás PRIVÁT konzultáció a céges pénzügyek optimalizálása érdekében
Kelkó Niki - 1 órás portérfotózás profi műteremben, az elkészülít képek CD-re kiírva és a közösen kiválasztott kép retusálva
Casbox, hogy a számlákat ne csak kiállítsd, hanem ki is fizessék
A csomag ára:

10.000 Ft + ÁFA

Megjegyzés: A havonta megrendezésre kerülő VHK tréningekre a regisztráció minden esetben kötelező, ami mellett 1.000 Ft-s adminisztrációs díjat kérünk befizetni. Ez nem képezi a csomag részét! 

 

III. VHK Kapcsolatépítő Nap

 

2010. október 06.
Europa Congress Center, II. ker. Pálos utca 2.

A rendezvényre minden hely elővételben elkelt!

A helyszínen korlátozott számban lehet jegyet váltani 20.000 Ft + ÁFA/fő áron.