Hogyan működj együtt konkurenseiddel?

VI. Kapcsolatépítő Nap és

Kiállítás


 

2012. április 18.

(09.00-19.30)A regisztráció lezárult!

 


9 ok, ami miatt mindenképpen velünk kell lenned:

 

1: Megismered, hogyan kell sikeresen beindítani és üzemeltetni egy stratégiai partnerséget.

 

A stratégiai partnerség gondolata nem új, talán már Te is próbáltál hasonlót. A vízválasztó viszont az, hogy képes vagy-e sikerre vinni. Ma 2012-ben a legtöbb marketing eszköz hatástalan és a vevők száma folyamatosan csökken. Kell valamilyen kiugrási lehetőség. EZ AZ! 

 

Ha képes vagy sikerre vinni egy stratégiai partnerségen alapuló együttműködést (akár a konkurenseiddel, akár más cégekkel), akkor olyan erőt fogtok tudni birtokolni, amivel könnyedén tudjátok uralni a piacotokat. Már csak az a kérdés, hogyan kell egy ilyen együttműködést felépíteni.

 

A VI. Kapcsolatépítő Nap előtt, április 13-án (18h-21h) részt vehetsz egy maratoni webináriumon, (otthonról interneten keresztül tudsz csatlakozni, csak számítógép és internet kell) ahol részletesen, lépésről lépésre meg fogod ismerni, hogyan kell egy ilyen együttműködést megtervezni, partnereket találni hozzá és sikeresen üzemeltetni.

 

2: Összehozunk olyan cégekkel, akik a Te piacodon dolgoznak (talán éppen konkurenseid), viszont nyitottak ilyen együttműködésre.

 

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, le tudlak ültetni Téged a piacod képviselőivel egy asztalhoz, akik nyitottak ilyen együttműködésre? Gondold csak el! Korábban megismertétek, hogyan kell ilyen együttműködést kialakítani és mindannyian nyitottak vagytok rá! Ott a tudás a kezetekben, ott van az elszántság mindenkiben... Mi az, ami megakadályozhat a sikeres együttműködésben?

 

3: Ingyen reklámozhatsz a VI. Kapcsolatépítő Napon.

 

Minden résztvevő hozhat magával bemutatkozó reklámanyagot, amit kirakhat a Kapcsolatépítő Falra, ahol szervezett, rendezett körülmények között tudja a többi résztvevő megnézni ajánlatodat. Több, mint 700, tettre kész, fejlődni vágyó cégvezetőt tudsz így elérni. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

 

4: Etika határait súroló, minden bebetonozottnak hitt piaci szokást felrúgó együttműködési modellek.

 

A VI. Kapcsolatépítő Nap végén Surányi Ferenc - már szokásosnak mondható - Pizsamaparty-ján olyan extrém üzleti modelleket fog megmutatni, melyek atomrobbanás erejével hatnak, ha megjelennek egy-egy piacon. Minden jogszabálynak megfelelnek, de a hagyományos piaci magatartást alapjaiban rúgják fel. Ha számodra alapszabály az "élni és élni hagyni", akkor ez a találkozó nem neked szól.

 

5: Fél éves VHKlub ezüst tagság ajándékba:

 

Amennyiben részt veszel a VI. Kapcsolatépítő Napon, ajándékba kapsz fél éves VHKlub ezüst tagságot, melynek jelenleg több, mint 4.000 tagja van. A klubon keresztül több, mint 4.000 cégvezetőt tudsz elérni. Keress stratégiai partnereket, keress beszállítókat! Bármilyen együttműködésben is gondolkozol, itt garantáltan találsz arra nyitott partnerjelöltet.

 

6: Kiállhatsz a színpadra, bemutatkozhatsz, hogy így találj magadnak stratégiai partnert (az első 300-nak)!

 

Amennyiben a leggyorsabb 300 regisztrálóban vagy, akinek a részvételi díja beérkezik a számlánkra, akkor lehetőséget kapsz arra, hogy a VI. Kapcsolatépítő Napon kiállj a színpadra a többiek elé és fél percben bemutatkozz, elmondd, hogy milyen partnert keresel. Gondold el! Több, mint 700 cégvezető figyelme abban a fél percben csak rád szegeződik. Ha jó az ajánlatod, el fognak árasztani az együttműködni akaró partnerjelöltek.

 

7: NINCS ELŐADÁS, csak színtiszta kapcsolatépítés:

 

Talán már neked is eleged van az "észosztásból". Talán már Te sem vagy kíváncsi egy 576-ik "a tutit megmondó előadásra". Éppen ezért a VI. Kapcsolatépítő Napon egyetlen előadás sem lesz, helyette maximálisan a kapcsolatépítésé a főszerep. A nap során 3x1 óra kerekasztalos kapcsolatépítő program lesz (ha voltál már Kapcsolatépítő Napon, akkor tudod, hogy milyen lehetőségeket rejt), ahol egy asztalhoz fogunk ültetni konkurenseiddel, illetve a piacod azon szereplőivel, akik ugyanarra a célpiacra céloznak, mint Te. Ez a legkiválóbb lehetőség, hogy megismerd jövendő stratégiai partnereidet.

 

8: Ismerd meg a kiállítókat és működj együtt a legjobbakkal!

 

A VI. Kapcsolatépítő Napon 50 kiállító fog bemutatkozni, akik - korábbi tapasztalat alapján tudjuk - a leginkább fejlett gondolkodásmóddal rendelkező cégvezetői rétegbe tartoznak. Ismerd meg őket, beszélgess velük és ha úgy látod, hogy lehet közös együttműködés, akkor tudd, hogy ő az átlagnál fejlettebb, értelmesebb, így biztos lehetsz benne, hogy kiváló partnered lesz.

 

9: VIGYÁZAT! VESZÉLY!

 

Talán már neked is remeg a kezed, mert kezded megérteni, milyen fantasztikus lehetőség előtt állsz, de nagyon vigyázz! Ha mégis úgy döntesz, hogy otthon maradsz és a konkurenseid eljönnek, akkor az az óriási erő, ami az összefogásban rejlik nemcsak őket erősíti, de közben Tőled elveszi a lehetőséget. Segíteni szeretnénk ezzel a lehetőséggel, de ehhez el kell jönnöd!

 


I. Kapcsolatépítő Nap

 

 

 

  II. Kapcsolatépítő Nap

 

 

 

  III. Kapcsolatépítő Nap

 

 

  IV. Kapcsolatépítő Nap

 

 

  V. Kapcsolatépítő Nap

 


 

 

RENDEZVÉNY KIEMELT TÁMOGATÓI:

 


 

www.aranyelefant.hu

 

 

 

www.vallalkozoiskola.hu