Frissítve: izgalmas bejelentés az oldal alján
 
Tegyük a cégedet olyan hellyé, ahol a vevők IMÁDNAK vásárolni!


Akár fizikai termékről, akár szolgáltatásról van szó, Az utolsó 3-5 évben hihetetlen árudömping tapasztalható. A vevők úgy el vannak kényeztetve, ahogy eddig még sosem. Ma már nagyon kevés, ha van egy jó terméked. Ma már édeskevés, ha tisztességes, becsületes vagy és valóban a vevőért dolgozol.


Ma ennél sokkal többre van szükség, kell hozzá a V-faktor! 

 

A V-faktornak át kell itatnia a cégedet, a munkatársaidat, de legfőképpen a cégvezetőt, azaz téged!

 

Mi az a V-faktor?

 

  •  Vágy: Kiolthatatlan, óriási vágy, hogy valami zseniálisat alkoss, amit az emberek imádnak. Ez a vágy szükséges ahhoz, hogy valamit ne középszerűen csinálj, hanem tökélyre fejlessz. Fejleszd tökélyre az ügyfelek kiszolgálását, fejleszd tökélyre a szolgáltatásodat! Nyújts olyat és úgy, ahogy senki más nem teszi és érd el, hogy az ügyfelek és munkatársaid is IMÁDJÁK, amit csinálsz!

  • Vállalkozói mentalitás: Csak egy vállalkozó képes kockázatot vállalni és új dolgokat kitalálni, azokat megvalósítani. Csak egy vállalkozó képes szembe menni a trendekkel és vállalni a kockázatot, mert tudja, hogy csak így alkothat nagy dolgokat.

  • Vonzás: Vonzanod kell egy kört, akik AKARJÁK, követelik, amit csinálsz. Vannak, akik azt hiszik, hogy ehhez valami forradalmian új kell. Lehet. Van viszont egy másik út, amikor egy középszerű, akár unalmas dolgot művészien zseniális szintre emelsz. Ha ezt megteszed, az emberek IMÁDNI, AKARNI fogják, amit csinálsz és vonzani fogja a vevőket.

 


Ha benned is megvan a V-faktor, tarts velünk itt:

V. Kapcsolatépítő Nap és Ötletbörze


Ne számíts előadásra, nincsenek megmondó emberek, lesz viszont kapcsolatépítés, 3 felvonásos ötletbörze, női kávézó, külön programokkal a hölgy cégvezetőknek és a kisvállalkozók élvonalába tartozó cégek kiállításai.

 

3 felvonásos ötletbörze
Dolgozzunk ki számodra piacrobbantó megoldásokat!

 

A 3 felvonás során előadások hallgatása helyett munkafüzetben dolgozunk és lépésről lépésre fogod kialakítani a saját piacrobbantó megoldásodat.

 

1 felvonás: Vidd le az árat és emeld a profitod!

 

Megismersz 4 különböző módszert, amivel csökkentheted az áradat és ennek ellenére emelkedik a profitod. Válassz ki egyet és ott a helyszínen tervezd is meg. Témavezető Surányi Ferenc és Vida Ágnes

 

2. felvonás: A terméked/szolgáltatásod legyen sokkal értékesebb a vevőnek!

 

Megismersz 5 különböző megoldást és legalább egyet ki is dolgozol magadnak, amivel nagy mértékben lehet emelni a a terméked értékét úgy, hogy közben a Te költséged nem növekszik. Legyen a terméked a vevő számára sokkal értékesebb és Te leszel a legjobb választás. Témavezető Surányi Ferenc

 

3. felvonás: Személyes értékesítésnél hozd ki a maximumot!

 

Megismered és kidolgozod magadnak azt a 3 lépéses módszert, amivel személyes értékesítésed hatékonyságát sokkal magasabb szintre emelheted. Témavezető Uy Levente

 

Kapcsolatépítés kerekasztaloknál

 

Az előző Kapcsolatépítő Nap legnépszerűbb programja újra. Ülj le 10 vállalkozóval egy kerekasztalhoz és mindenki 3 percet kap a bemutatkozásra. Ezen a programon 40 vállalkozónak mutathatod be saját céged és kereshetsz partnert. Ugyanígy 40 cégvezető bemutatkozását fogod hallani. Garantáltan lesz 2-3 olyan cégvezető, akivel kiváló együttműködést tudnátok kialakítani. Viszont itt nehogy megállj! Hosszú szüneteket tartunk éppen azért, hogy a résztvevő 700-800 cégvezető közül minél többel ismerkedhess meg. 

 

Az elmúlt 1 évben mennyi cégvezetőnek mutattad be saját vállalkozásod? 5? Esetleg 10-15? Itt csak a kerekasztal programon 40 olyan cégvezetőnek mutathatod be vállalkozásod, akik nyitottak együttműködésre és azon kevés cégvezetők közé tartoznak, akikben megvan a V-faktor. A szünetekben köthető kapcsolatokról még nem is beszéltünk.

 

Látogatói reklámfal

Mutasd be céged a többi résztvevőnek! Hozd magaddal maximum a4 méretű reklámanyagodat, amit kitehetsz a látogatói reklámfalra. Ki ne hagyd ezt a lehetőséget, hiszen az itt levő 700-800 cégvezető közül kerülhetnek ki legigényesebb, legjobb ügyfeleid, partnereid.
 
 

Női Kávézó

 

Hölgy cégvezetőként gyakran érezheted úgy, hogy a cégvezetés férfi szakma. Pedig ez egyáltalán nem így van. Nagyon sok hozzád hasonló hölgy vezet céget és ők ugyanazokkal a gondokkal küzdenek, amivel Te is.

 

A nőket gyakran nem fogadják el a férfiak, néha megijednek tőlük (sok férfi cégvezető vallja be, hogy nő tárgyalópartnerrel szemben tehetetlenek) és ez csak az a része, ami a cégvezetői társadalomhoz kapcsolódik és még nem beszéltünk a "sikeres cégvezető nő és családanya" kérdésről sem. 

 

Hölgy cégvezetőként nehogy kihagyd a Női Kávézót, ahol többek között női cégvezetők prezentációit, értékesítéstechnika beszámolóit hallhatod, illetve számítanak rád cégvezető társaid a Női Kávézó egyéb programjain is. 

 

A nap végén bónusz bemutató

 

Hallottál már a Gauss görbés ártesztről? Egy XXI. századi ártesztelési módszer, mely lézer pontossággal mondja meg neked, hogy egy adott terméket/szolgáltatást milyen áron árulj, hogy a legmagasabb legyen a profitod.

Ha eddig az árat érzés alapján, "szokásos haszonkulcs" alapján, vagy a konkurensek áraihoz viszonyítva állapítottad meg, akkor tudd, hogy óriási pénzeket hagysz az asztalon. Ezek a módszerek még megállták a helyüket az elmúlt évezredben, de ha most akarsz fejlődni, akkor olyan eszközöket kell használnod, ami most jellemző a piacvezetőkre.

 

A bemutató alkalmával megismered, megérted a Gauss görbés árteszt működési mechanizmusát és az árszint pontos kiszámításához szükséges táblázatot is megkapod.

 

6 ok, ami miatt érdemes velünk tartanod:

 

  • Mert a cégednek szüksége van motivált, tettre kész, erőtől duzzadó vezetőre. Ki lesz ez, ha nem Te? Az V. KÉN felér egy energiabombával, mely hosszú ideig kitart.

  • Mert a cégednek szüksége van ötletekkel teli cégvezetőre, aki képes sikerre vinni egy vállalkozást. Ki lesz ez, ha nem Te? Az V. KÉN alkalmával annyi megoldást fogsz összegyűjteni a céged helyzetének javítására, mely bőven elég lesz a következő időszakra.

  • Mert szükséged van társakra a megvalósításhoz. Az V. KÉN-en olyan cégvezetőkkel leszel összezárva, akik mind motiváltak és készek az együttműködésre. Egyedül nem megy! Ezt már régóta tudjuk. Itt az ideje, hogy kipróbáld, mennyivel könnyebb összefogással

  • Mert a nap során olyan megoldásokat fogsz hallani és kidolgozni saját cégedre, amivel máshol még garantáltan nem találkoztál és amik mind-mind tipikusan a piacvezetők eszköztárában találhatóak meg.

  • Mert a nap végén megismerheted a Gauss görbés ártesztelési módszert, amiről eddig sehol nem hallottál és ennek alkalmazásához szükséges táblázatot is megkapod.

  • Mert itt végeláthatatlan előadások sorozata helyett gyakorlati példák és munkafüzet segítségével dolgozhatod ki saját céged fejlődési irányát.

 

 

... és a legizgalmasabbat a végére hagytuk:


 

 Megoldás az egyik legnagyobb problémádra!

 

Vannak olyan dolgok a cégedben, amikkel nem tudsz egyedül megbirkózni. Nem szégyen bevallani: senki sincs, aki mindenhez ért.

Egy külső tanácsadó nemcsak helyzeti előnyben van (ugye Te is könnyebben adsz tanácsot másnak, mint magadnak?), hanem legtöbbször a specialistája egy fontos területnek. Lehet ez marketing, értékesítés, pénzügyek, munkatárs kiválasztás, bármi -  a tanácsadó sokkal többet foglalkozik vele, mint Te akinek egyszerre ezer dologra kell figyelned. Amivel Te évek óta küzdesz, arra lehet, hogy egy tanácsadó percek alatt megmutatja a megoldást - ami addig is ott volt az orrod előtt, csak nem láttad, mert nem volt időd elég időd beleásni magad a témába.

A jó tanácsadókkal viszont van két nagy probléma:

 

nagyon drágák,

és

nagyon kevés idejük van.


 

Mit szólnál ahhoz, ha rávennénk néhány olyan nagyon jó tanácsadót, akinek a kisujjában van a megoldás a problémádra, hogy gyakorlatilag ingyen dolgozzon Neked, és segítsen megoldani a problémádat? Nem valamilyen konzerv megoldásról van szó - igazi, élő emberek, akik tudják a megoldást a legégetőbb problémáidra, meghallgatnak Téged és konkrét válaszokat adnak a Te konkrét problémádra, méghozzá úgy, hogy ez Neked semmibe sem kerül.

Lehetetlen?

 

Eddig az volt. Most a Kapcsolatépítő Napon viszont szó szerint meg fogjuk oldani (ott, élesben, azonnal) ezt a problémádat. Szerzünk Neked, a Te legnagyobb problémáidhoz értő tanácsadót, aki segíteni AKAR Neked a megoldásban - úgy, hogy ez Neked semmibe sem kerül!

Hogy ezt hogyan tudjuk megtenni, azt viszont csak akkor fogod megtudni, ha ott leszel.

 

A választás a Tiéd: 

vagy maradj otthon és próbálkozz tovább egyedül. 

Akik ott voltak korábban:

 

Antal Ferenc:

"Akik ma nincsenek itt, a megismerés lehetőségét veszítik!"

  Wolf Gábor:

"A cél, hogy a kisvállalkozó jobban éljen! Attól fog jobban élni, hogy eljön ilyen rendezvényekre, tanul, "kavar", aztán haza megy és gatyába rázza a cégét!"


 

 

dr. Takács Ildikó:

"Fantasztikus ötlet volt...!"

 

 


Szucsik Attila:

"Nagyon izgalmas a kiállítás és nagyon jó az egész hangulata! Mindenki nyitott, mindenki érdeklődő és mennek a kapcsolatépítések..."